Секрети ідеального пюре

Секрети ідеального пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ретельно промийте плоди під проточною водою, очистіть від шкірки.

Вершкове масло наріжте маленькими кубиками.

Варіть картоплю 18-25 хвилин. Зрозуміти готовність продукту можна за допомогою звичайної виделки, якщо плоди зісковзнуть з гострих зубчиків, то вони вже готові до інших кулінарним маніпуляцій.

Злийте воду, розминайте картоплю в пюре, поступово додаючи вершкове масло (можна замінити продукт молоком).

Приправте спеціями (куркумою, коріандром, базиліком, сумішшю паприки і чорного перцю).


На заключних етапах додайте яєчні жовтки, ретельно перемішайте.