Прекрасний перекус як на сніданок, так і на полуденок – сендвіч з куркою гриль, солодким болгарським перцем і шпинатом
Інгредієнти
Скибочки хліба – 300 г | |
куряча грудка (без кісток) – 200г | |
болгарський перець – 1 шт. | |
шпинат – велика жменя | |
сир – 50 г | |
оливка – кілька | |
грецького йогурту – 150 мл | |
спеції – за смаком |
Дивовижне блюдо з простих інгредієнтів прекрасна ідея для швидкого перекусу, сніданку або на той випадок, коли прийшли гості і потрібно терміново щось запропонувати.
Покроковий рецепт
1. Перець наріжте шматочками. Викладіть на решітку або на сковороду і обсмажте до готовності.
2. Курку гриль наріжте порційними шматочками і відправте готуватися на гриль.
3. Шпинат промийте, обсушіть.
4. Хліб обсмажте до золотистого кольору на сковороді гриль.
5. Йогурт змішайте з гострим перцем і спеціями (всі додається за бажанням).
6. Промажте нижню булку йогуртовим соусом. Зверху викладіть сир, солодкий болгарський перець, шматок курки-гриль. Надішліть бутерброд прогрітися в мікрохвильову піч.
7. На курку викладіть жменю шпинату. Накрийте бутерброд другим шматком смаженого хліба. Скріпіть бутерброд Шпажкою з оливкою. Подавайте до столу гарячим.