Сердечка з макаронами

Сердечка з макаронами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сердечка з макаронами – відмінне ситне блюдо на обід і вечерю.

Покроковий рецепт

Для страви відварюємо половину пачки будь-яких макаронів, солимо, потім зливаємо воду, додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо.

Курячі сердечка добре промиваємо у воді, щоб позбутися від зайвої бруду і мікробів (мало, хто їх чіпав в магазині до вашої покупки, і де вони взагалі валялися?).

Половинку морквини і половину цибулини ріжемо на шматочки і обсмажуємо в олії на сковороді протягом п’яти хвилин.

Для смаку я віддаю перевагу ще нарізати помідорки і також посмажити разом з цибулею та морквою (як тільки помідор буде готовий, він буде м’яким, не хрустким).


Як тільки овочі закінчать смажитися, додаємо до них курячі сердечка. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком! Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо сердечка протягом 10-15 хвилин. Час від часу помішуйте, щоб нічого не підгоріло і не пристало до дна посуду.

У своєму рецепті я приготувала сердечка з макаронами, але вони також чудові будуть разом з гречкою, картоплею або будь-якою іншою крупою. Це блюдо відмінно підійде для обіду або вечері. Сердечка досить ситні і зможуть вгамувати ваш голод на 3 години точно.
Сподіваюся, що ви полюбите сердечка так само, як і я. Приємного апетиту!