Жировий продукт розтопити на маленькому вогні.
Зняти з плити і остудити. Покласти мед.
Додати яєчний продукт.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем.
Всипати борошняну суміш в рідку масу.
Перемішати тісто до однорідної консистенції. Воно не повинно бути густим. Прибрати тісто в сторону і підготувати фрукти.
Яблука промити, звільнити від серцевини і порізати довільно невеликими шматочками.
Включити мультиварку, встановити режим “випічка”. Дно і краї чаші рясно змастити вершковим маслом.
Укласти шматочки яблук. За бажанням додати корицю.
Фруктові шматочки залити приготованим тестом і розрівняти поверхню. Випікати до готовності. Час залежить від характеристик вашого кухонного приладу і становить приблизно 30 хвилин. Готову шарлотку не виймати з чаші до повного охолодження.
Вийняти пиріг з форми і посипати пудрою. Приємного чаювання.