Оскільки готувати тісто для нашої шарлотки швидко, то можна відразу включити духовку і налаштувати її параметри на 180 градусів. Отже, забиваємо в миску курячі яйця, засипаємо до них цукровий пісок і на середніх оборотах міксера збиваємо 3-4 хвилини.
Ось така маса в результаті повинна вийти: вдвічі більше початкового об’єму продуктів.
Борошно просіваємо в масу разом з розпушувачем.
Акуратно перемішуємо вже лопаткою або ложкою.
Виймаємо з банки консервовані шматочки ананасів. Можна їх нарізати ще навпіл. Шматочки ананасів перекладаємо в тісто і ще раз перемішуємо. Тісто готове остаточно.
Викладаємо його у змащену форму і відправляємо в піч на 30 хвилин.
Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною лучиною.
Остуджуємо шарлотку з ананасами, потім витягаємо з форми і присипаємо верх пирога цукровою пудрою. Нарізаємо шарлотку на порції і подаємо до столу. Приємного перекусу!