Шарлотка з консервованими ананасами

Шарлотка з консервованими ананасами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оскільки готувати тісто для нашої шарлотки швидко, то можна відразу включити духовку і налаштувати її параметри на 180 градусів. Отже, забиваємо в миску курячі яйця, засипаємо до них цукровий пісок і на середніх оборотах міксера збиваємо 3-4 хвилини.

Ось така маса в результаті повинна вийти: вдвічі більше початкового об’єму продуктів.

Борошно просіваємо в масу разом з розпушувачем.

Акуратно перемішуємо вже лопаткою або ложкою.

Виймаємо з банки консервовані шматочки ананасів. Можна їх нарізати ще навпіл. Шматочки ананасів перекладаємо в тісто і ще раз перемішуємо. Тісто готове остаточно.

Викладаємо його у змащену форму і відправляємо в піч на 30 хвилин.

Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною лучиною.

Остуджуємо шарлотку з ананасами, потім витягаємо з форми і присипаємо верх пирога цукровою пудрою. Нарізаємо шарлотку на порції і подаємо до столу. Приємного перекусу!