Першим ділом я готую волоські горіхи. Вони в мене вже підсушені і очищені від лушпиння, залишається тільки подрібнити, я роблю це за допомогою блендера, у кого його немає, можна зробити це качалкою.
Готові горіхи відставляю в бік і беруся за тісто. Збиваю яйця з цукром, додаючи ваніль, рарыхлитель і поступово борошно. Тісто має вийде рідкуватим, горіхи його загустят.
Змішуємо тісто з горіховою масою.
Тепер готуємо яблука, миємо, чистимо, вирізаємо серцевину. Я ріжу яблука кубиками, можна різати як Вам зручно, але я вмешиваю їх в тісто.
Яблука додаємо в тісто, тепер виливаємо його в змащену вершковим маслом форму і в духовку на 15 хвилин. Звичайно, за цей час шарлотка не встигає приготується, але тут потрібно орієнтуватися по своїй духовці.
Ось і наша шарлотка. Приємного апетиту!