Шарлотка з яблуками в мікрохвильовій печі за кілька хвилин

Шарлотка з яблуками в мікрохвильовій печі за кілька хвилин – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перший етап: Готуємо наші яблучка. Їх найкраще почистити. Спочатку розрізаємо на 4 великі частини, а потім на кілька тонких часточок.

Другий етап: Приступаємо до тесту. У досить об’ємною тарілці або каструлі збиваємо 2 яйця міксером або віночком, потім додаємо до них з 1 склянку борошна, 1 склянку цукру , половину чайної ложки розпушувача або соди і знову використовуємо віночок або міксер до отримання повітряного і легкий по текстурі тесту.

Третій етап: Беремо тарілку, яку можна використовувати в мікрохвильовці, і всередині рясно змащуємо вершковим маслом. На дно викладаємо наші яблучка і заливаємо тістом. Не переживайте, якщо тісто не залило всю формочку, адже в мікрохвильовці тісто значно підніметься

Четвертий етап: Ставимо форму в мікрохвильовку на досить сильну потужність(у мене було 800 ВТ) хвилин на 5-7.Головне не перетримати, після 5 хвилин періодично перевіряйте за допомогою зубочистки. Якщо вона ще сира, то варто ще трохи потримати .Не забувайте, у кожного різна мікрохвильовка! Мені знадобилося 6 хвилин.


П’ятий етап: Викладаємо нашу шарлотку на тарілку наливаємо чай і насолоджуємося вкуснятинкой, яку приготували за якісь десять хвилин!