Шашлик в духовці

Шашлик в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Курячі ніжки помити, приправити улюбленими спеціями, посолити і поперчити. Перемішати в посуді руками і залишити хвилин на 20, щоб вбралися спеції. Потім підготувати овочі: картоплю, моркву і цибулю очистити і помити в холодній воді. Для того, щоб не сльозилися очі, під час чищення і нарізки цибулі, потрібно ковток води тримати у роті до кінця процесу.

Овочі нарізати, як подобається. Але краще, щоб це були не дуже великі і товсті шматки, щоб все добре приготувалося. М’ясо і нарізані овочі розкласти на протвень, заздалегідь змащений маслом. Відправити протвень в духовку , розігріту до 180 градусів.

Спусти 20-25 хвилин овочі і м’ясо перевернути, щоб підрум’янилася інша сторона теж. Страва буде готове, коли м’ясо покриється золотою скоринкою.

Нарізати цибулю півкільцями і прикрасити страву. Можна подавати до столу, приємного апетиту!