Куряче стегно – 6 штук | |
Сіль – за смаком | |
Приправа для шашлику – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 2 штуки | |
Лимон – 1 штука | |
Майонез – 100 мл |
Як вже було наголошено вище, наш шашлик буде готуватися з курячих стегон. В принципі, використовуючи представлений рецепт, можна посмажити шашлик і з цілої курочки, розтятої на порційні шматочки. Підійдуть і просто курячі стегенця або крильця. Наш домашній шашличок запікається на решітці. Так, ми вважаємо, і зручніше, і «привабливішими». Використовувати шампура для шашлику з курячих стегон не дуже-то сподручно.
При замочуванні курячого шашлику береться лимон. Саме цей цитрусовий інгредієнт надає пікантний смак майбутнього страви на решітці. Крім того, маринад для шашлику доповнено подрібненим ріпчастою цибулею і спеціальної приправою. А щоб шашлик з курячих стегон вийшов в процесі смаження соковитим, в маринад ми ще додали майонез. Завдяки поєднанню всіх запропонованих для маринування страви продуктів шашлик виходимо дуже смачним і смачним.