Шашлик з лосося і кабачка

Шашлик з лосося і кабачка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кращий лосось на грилі, приготований в середземноморському стилі з часником, пікантним маринадом, цукіні (або кабачків) та цибулею!

Покроковий рецепт

У невеликій мисці змішайте в маринаді інгредієнти з оливкової олії, лимонного соку і цедри, часнику, орегано, чебрець, кмину, перцю чилі та коріандру.

Покладіть шматочки лосося, цукіні і цибулю у велику миску. Приправте сіллю і перцем і швидко перемішайте. Тепер залийте маринадом лосося і знову перемішайте, щоб переконатися, що лосось добре покритий маринадом. Дайте рибі маринуватися протягом 15-20 хвилин!

Починаючи з риби, нанизуйте, лосось, цукіні (кабачки) і лука на шампури (якщо ви використовуєте дерев’яний шампур, обов’язково просочіть його протягом 30 хвилин перед використанням, замочити у воді).

Розігрійте гриль. Викладіть зверху шампура з лосося та овочів. Обсмажуйте лосось, поки риба не приготується (приблизно 5-7 хвилин), періодично перевертаючи.