Для початку підготуємо курку. Куряче філе промити під холодною водою і обсушити паперовим рушником. Нарізати філе на невеликі шматочки, приблизно по 5 див. Потім обсмажити філе на сковороді з крапелькою рослинного масла. Філе трохи посолити і поперчити. Смажимо шматочки курки до золотистого кольору.
Потім підготуємо всі наші інгредієнти. Цибулю і помідори нарізаємо невеликими квадратиками, а огірки соломкою. Змішуємо в тарілці наш майонез і кетчуп. Це буде соус для обмазування.
На лист лаваша викладаємо начинку. Перед тим як всі укласти не забуваємо лаваш змастити соусом. Загортаємо шаурму і злегка обсмажуємо на сковороді. Буквально піт 30 секунд з кожної сторони. Не намагайтеся класти занадто багато начинки, всі вивалиться і буде негарно і не акуратно.
При подачі шаурми я прикрашаю зеленню.