Щі з квашеної капусти – це дуже смачні, насичені і легкі в приготуванні щі!
Інгредієнти
Картопля – 3-4 шт. | |
Свинина – 300 грам | |
Квашена капуста – 250 грам | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 головка | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Помідори – 2-3 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Не знаєте, що приготувати своїм домашнім? Тоді Вам відмінно підійде простий рецепт – щі з кислої капустяної зі свининою.
Готується легко і не займе багато часу, але він дуже ситний, поживний, а головне з великою кількістю вітамін!
Покроковий рецепт
Перше, що слід зробити – це помити свинину і відправити її варитися. Відразу, як бульйон закипить потрібно його злити, а м’ясо залити новою водою. Це потрібно для того, щоб пішла вся бруд і кров з м’яса і бульйон був світлим і “чистим”.
Поки бульйон закипає повторно, очищаємо і нарізаємо цибулю дрібними кубиками, тремо на крупній тертці моркву і дрібно нарізаємо болгарський перець. Всі пасеруємо разом, до готовності на середньому вогні. Після того, як приготуються овочі в сковорідку додаємо квашену капусту. Всі готуємо на середньому вогні і часто помішуємо. Як тільки капуста стане м’якше, вимикаємо конфорку.
Картоплю чистимо і ріжемо кубиками, після чого додаємо в каструлю. Бульйон підсолюємо за смаком, кладемо пару штук лаврового листа і зерна запашного перцю. Продовжуємо варити ще хвилин десять. Коли картопля буде на половину готовий додаємо в бульйон капусту з овочами. Варимо до готовності яйця.
Тепер нарізаємо помідори дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці до стану пасти. І додаємо в каструлю і вимикаємо вогонь, даємо настоятися тридцять хвилин. Якщо у вас немає помідор, то можна замінити їх пастою або консервованим лечо.
Готово!