Щука в клярі

Щука в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щука – 1 штука 500-600 гр
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком для рибних страв
Яйце – 2 штуки
Сметана – 1 ст. ложка
Борошно – 1 ст. ложка
Масло рослинне – 50 мл

Як приготувати Щука в клярі

Як вже було наголошено вище, ми приготуємо щуку в клярі. Таке рибне блюдо можна запропонувати і до обідньої трапези, і для вечірнього перекусу воно підійде. Кляр ми будемо готувати з курячих яєць, сметани та борошна. Кляр з даних інгредієнтів виходить просто відмінним, адже на виході щука в клярі виходить з приємною ніжною скоринкою – об’єднання! Взагалі, цей рецепт є базовим: замість щуки можна використовувати іншу рибу, наприклад, минтай. Збираючись приготувати рибу в клярі, вибирайте тушки без кісток. Для реалізації рибного страви приготуйте ножик, обробну дошку, дві миски, сковороду для смаження, лопатку для перевертання.

Покроковий рецепт