А ви пробували шоколадну манну кашу, та ще й з горішками? Не пропустіть шанс, спробуйте приготувати своїм домочадцям. Діткам дуже подобається!
Інгредієнти
крупа манна – 60 г | |
обсмажені горіхи – опціонально | |
коричневий цукровий пісок – 2 ст. л. | |
порошкове какао – 20 г | |
темний шоколад високоякісний – 30 г | |
незбиране молоко – 270 мл |
Ця незвичайна каша обов’язково сподобається маленьким діткам. Щоправда, необхідно враховувати, що таке блюдо володіє високою калорійністю, тому подавати його рекомендується в ранковий час і не часто
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Влити в каструлю середнього розміру незбиране молоко в достатній кількості, на середньому вогні прогріти його.
Потім насипати порошкове какао і коричневий цукровий пісок, інтенсивно перемішати.
Наламати шматочками темний шоколад, відправити його в цю ж посуд, прогрівати шоколадну суміш ще три хвилини, потім насипати тоненькою цівкою манку.
При постійному помішуванні готувати солодку шоколадну кашу до загустіння. З
При подачі зверху викласти обсмажені на сухій сковороді горішки (будь-які, за бажанням). Приємного апетиту!