Рецепт ніжного шоколадного десерту. Ніхто з тих, хто спробував не здогадається, що він приготований з такого корисного продукту як ряжанка
Інгредієнти
желатин – 10 грам | |
ряжанка 2-4% жирності – 250 мл | |
какао-порошок – 3 столові ложки | |
пісочне печиво з шоколадною крихтою – 2 штуки |
Це варіант домашнього солодкого десерту відмінна заміна купівельними солодощів і випічки. Підходить для дітей від трьох років.
Покроковий рецепт
Желатин залити гарячою водою 70-80 градусів і помішувати до повного розчинення гранул. Дати трохи охолонути.
В піали подрібнити печиво, але не дрібними шматочками, інакше воно перетвориться в кашку.
В окремій мисці змішати ряжанку і какао-порошок. Додати туди остиглий желатин і ретельно розмішати.
Залити отриманою масою крихти з печива і поставити в холодильник на 2 години до повного загустіння. Приємного апетиту!