Шоколадний кекс на ряжанці

Шоколадний кекс на ряжанці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі необхідні інгредієнти, я завжди використовую ваги.

Просіяти борошно з розпушувачем. Так борошно буде дихати і страва вийде більш повітряним. Додамо какао і цукор, перемішати.

Тепер додамо рідкі продукти по черзі, не забуваємо ретельно перемішувати.

Горіхи порубати ножем і додати до тесту, перемішати

Форму для мультиварки змастити маслом, викласти тісто і вибрати програму випічка на 60 хвилин. По закінченню часу перевірити зубочисткою, вона повинна бути сухою. Даємо охолонути, зверху можна посипати цукровою пудрою, і насолоджуємося чаюванням.