Шоколадний крем Ганаш

Шоколадний крем Ганаш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мега шоколадний, неймовірно смачний і простий крем!

Інгредієнти

Вершки 33% – 200 мл
Молочний шоколад – 250 р.
Темний шоколад – 50 р.

Як приготувати Шоколадний крем “Ганаш”

Іноді переглядаючи рецепти розкішних тортів або пирожн, думаєш, що приготувати такий десерт не реально складно, але за допомогою нашого рецепту ви зможете відчути себе справжнім кондитером і втілити свої солодкі мрії в реальність. Мова йде про самому простому, найсмачніший і стабільному кремі, яким можна прикрасити будь ласощі: бісквіт, кекс або тістечко. Ці чудові кремові шапочки від капкейків, якими так рясніє інтернет, як раз таки можна зробити з цього крему.

Спосіб приготування неймовірно простий, а кількість інгредієнтів складається всього з двох найменувань: вершки і шоколад. Він чудово поєднується зі свіжими ягодами і фруктами, карамеллю і горіхами. Дивно, але часто буває, що і такий простий крем не виходить. Є важливі нюанси, які потрібно знати, щоб все вийшло. Вершки повинні бути дуже жирними не менше 33 відсотків, перед використанням хвилин 5 необхідно потрясти їх, щоб зібрати всю густоту. Шоколад краще брати дорожче, якісний і без зайвих добавок. Отже, приступимо…

Покроковий рецепт