Шоколадний крем Ганаш

Шоколадний крем Ганаш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо шоколад в монетках просто висипаємо їх миску. Якщо плитка, то ламаємо або ріжемо на шматочки.

Вершки підігріваємо, щоб були дуже гарячими.

Гарячими вершками заливаємо шоколад. Даємо дві хвилинки полежати.

Перемішуємо суміш, щоб весь шоколад розтанув і з’єднався з вершками.

Маса повинна стати однорідною і блищати. На цьому етапі крем рідкий, не лякайтеся, так і повинно бути.

Накриваємо харчовою плівкою прям на крем. Відправляємо в холодильник мінімум на 2 години.

Після холодильника суміш стане густою, як масло. За бажанням можна трохи збити його міксером, тоді буде ще густіше. Прикрашайте свої творіння!