Щоб коржі були повітряними, обов’язково потрібно просіяти борошно через сито.
Покроковий рецепт
Готуємо коржі.
Збиваємо білки з цукром (75 гр). До густої піни. Окремо збиваємо жовтки з цукром (100 гр).
В жовткову масу додаємо рослинне масло, воду і всі сухі інгредієнти (потроху). Сухі інгредієнти пропускаємо через сито. Все це акуратно перемішуємо зверху вниз
Далі частинами додаємо білки в жовткову суміш і перемішуємо до однорідної маси
Отримала суміш, ділимо на 3 частини і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 гр, 20 хв кожен корж. Охолоджуємо до кімнатної температури.
Готуємо крем. Для цього збиваємо сирний сир і цукрову пудру і потроху додаємо вершки. Крем охолоджуємо
Для приготування ганаша потрібно розтопити шоколад і дабавить в нього раст масло і горіхи тільки 100 гр, інші горіхи (200 гр) для окремої начинки
Для другої начинки потрібно варену згущенку змішати з горіхами (200 гр)
Збираємо торт. На нижній корж намазуємо начинку з вареного згущеного молока і горіхів, далі наш крем, зверху другий корж. Продовжуємо в тій же черговості. Готовий торт обливаємо шоколадним ганашем. Торт можна прикрасити готовими батончиками снікерс, маршмеллоу або за своїм бажанням. Пригощайтеся!