Шоколадний торт Спартак

Шоколадний торт Спартак – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо шоколадний торт з медовими нотками.

Інгредієнти

Борошно – 350-400 гр
Какао – 30 гр
Розпушувач – 10 гр
Яйця – 4 шт.
Вершкове масло – 200 гр
Мед – 70 гр
Цукор – 300 гр
Молоко – 500 мл
Ванільний цукор – 10 гр
Сода – 5 гр

Як приготувати Шоколадний торт “Спартак”

Нереально смачний, легкий в приготуванні торт “Спартак” стане улюбленим ласощами на будь-якому святі!

Покроковий рецепт

Підготуємо всі продукти. На водяній бані змішаємо половину цукру, мед, соду, половину масла, 2 яйця.

Окремо змішаємо 350 гр просіяного борошна, розпушувач і какао. Добре змішуємо і додаємо рідку суміш.

Замішуємо тісто, ділимо на 8-9 однакових грудочок. Кожен розгортаємо в пласт, наколюємо виделкою і ставимо в духовку на 5-7 хвилин.

Щоб зробити крем, змішуємо в каструлі молоко, 2 яйця, що залишилися, цукор, борошно, варити, постійно помішуючи. В кінці відставляємо, додаємо масло і цукор ванільний.

Збираємо ласощі. Ставимо в холодильник на 5 годин

Прикрашаємо на свій смак. У мене шоколадна глазур. Приготуйте такий торт і ви залишитеся задоволені. Приємного апетиту!