Приготуємо шоколадний торт з медовими нотками.
Інгредієнти
Борошно – 350-400 гр | |
Какао – 30 гр | |
Розпушувач – 10 гр | |
Яйця – 4 шт. | |
Вершкове масло – 200 гр | |
Мед – 70 гр | |
Цукор – 300 гр | |
Молоко – 500 мл | |
Ванільний цукор – 10 гр | |
Сода – 5 гр |
Нереально смачний, легкий в приготуванні торт “Спартак” стане улюбленим ласощами на будь-якому святі!
Покроковий рецепт
Підготуємо всі продукти. На водяній бані змішаємо половину цукру, мед, соду, половину масла, 2 яйця.
Окремо змішаємо 350 гр просіяного борошна, розпушувач і какао. Добре змішуємо і додаємо рідку суміш.
Замішуємо тісто, ділимо на 8-9 однакових грудочок. Кожен розгортаємо в пласт, наколюємо виделкою і ставимо в духовку на 5-7 хвилин.
Щоб зробити крем, змішуємо в каструлі молоко, 2 яйця, що залишилися, цукор, борошно, варити, постійно помішуючи. В кінці відставляємо, додаємо масло і цукор ванільний.
Збираємо ласощі. Ставимо в холодильник на 5 годин
Прикрашаємо на свій смак. У мене шоколадна глазур. Приготуйте такий торт і ви залишитеся задоволені. Приємного апетиту!