Нереально смачний, легкий в приготуванні торт “Спартак” стане улюбленим ласощами на будь-якому святі!
Покроковий рецепт
Підготуємо всі продукти. На водяній бані змішаємо половину цукру, мед, соду, половину масла, 2 яйця.
Окремо змішаємо 350 гр просіяного борошна, розпушувач і какао. Добре змішуємо і додаємо рідку суміш.
Замішуємо тісто, ділимо на 8-9 однакових грудочок. Кожен розгортаємо в пласт, наколюємо виделкою і ставимо в духовку на 5-7 хвилин.
Щоб зробити крем, змішуємо в каструлі молоко, 2 яйця, що залишилися, цукор, борошно, варити, постійно помішуючи. В кінці відставляємо, додаємо масло і цукор ванільний.
Збираємо ласощі. Ставимо в холодильник на 5 годин
Прикрашаємо на свій смак. У мене шоколадна глазур. Приготуйте такий торт і ви залишитеся задоволені. Приємного апетиту!