Штрудель з лаваша

Штрудель з лаваша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підійде для любителів цього чудового десерту і тих хто не любить морочитися з тестом.

Покроковий рецепт




Змішуємо сир, яйця (1+1 білок), 1 жовток залишаємо для змащування, кориця і цукор

Яблука чистимо і тремо на тертці.


Підсушуємо і подрібнюємо горішки, я роблю це качалкою, не в крихту, щоб відчувалися



Намазуємо по черзі на лаваш підготовлені інгредієнти. Сир, яблука і горіхи.


Загортаємо в рулет, краї краще підвернути. І викладаємо на змащене деко

Змащуємо наш штрудель жовтком і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хв.



Після приготування штруделя за цим рецептом, назавжди відмовтеся возитися з тестом. Приємного апетиту!