Підійде для любителів цього чудового десерту і тих хто не любить морочитися з тестом.
Покроковий рецепт
Змішуємо сир, яйця (1+1 білок), 1 жовток залишаємо для змащування, кориця і цукор
Яблука чистимо і тремо на тертці.
Підсушуємо і подрібнюємо горішки, я роблю це качалкою, не в крихту, щоб відчувалися
Намазуємо по черзі на лаваш підготовлені інгредієнти. Сир, яблука і горіхи.
Загортаємо в рулет, краї краще підвернути. І викладаємо на змащене деко
Змащуємо наш штрудель жовтком і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хв.
Після приготування штруделя за цим рецептом, назавжди відмовтеся возитися з тестом. Приємного апетиту!