Шурпа зі свининою, картоплею

Шурпа зі свининою, картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шурпа – це національна узбецька страва. Якщо розглядати оригінальний рецепт страви, то шурпа виглядає як двох страв: перше і друге. Так як за східним традиціям після варіння, шурпа розділялася, м’ясо з картоплею подавалося окремо, а бульйон з рештою овочами окремо. Цей суп, крім того, що дуже смачний, він ще й корисний. Користь в тому, що в шурпі дуже багато овочів, які навіть після термічної обробки, зберігають корисні властивості. До наших днів, звичайно, дійшов цей рецепт в оригіналі, але зазвичай шурпу в нашій країні готують як звичайний заправний суп.

Для приготування супу нам знадобиться картопля, морква, цибуля ріпчаста, перець болгарський, свинина, сіль, перець чорний. В оригіналі для приготування шурпи необхідний, казан, але так як ми готуємо звичайний суп, і не дотримуємося східних традицій, будемо використовувати звичайну каструлю.

Покроковий рецепт