Шурпа зі свининою, перцем, помідорами

Шурпа зі свининою, перцем, помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційно шурпу готують з баранини. У нас варіант зі свининою. Ми її крім картоплі доповнили перцем, помідорами, морквою, цибулею. Подробиці в рецепті.

Інгредієнти

Свинина – 400 гр
Сало – 100 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 2 зуб.
Сіль – за смаком
Коріандр мелений – за смаком
Перець болгарський – 1-2 шт.
Помідор – 1-2 шт.
Картопля – 5 шт.
Зелень – за смаком

Як приготувати Шурпа зі свининою, перцем, помідорами