Шурпа з яловичини з картоплею

Шурпа з яловичини з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінною рисою приготування цього супу є велика нарізка усіх продуктів. Готову шурпу (а в Таджикистані його називають Шурбо) подають гарячим, щедро приправленим зеленню.

Інгредієнти

яловичина – 1-1,5 кг на кістки
картопля – 5-6 штук середнього розміру
цибуля – 1 штука
часник – 3-4 зубчики
морква – 5-6 штук середнього розміру
томат – 2 штуки
кріп – 1 пучок для прикраси
петрушка – 1 пучок для прикраси
мелений коріандр – 1 щіпка за смаком
хмелі-сунелі – 1 щіпка за смаком
чорний перець – 1 щіпка за смаком
сіль – 1 ст. ложка за смаком
лавровий лист – 1 штука

Як приготувати Шурпа з яловичини з картоплею