Відмінною рисою приготування цього супу є велика нарізка усіх продуктів. Готову шурпу (а в Таджикистані його називають Шурбо) подають гарячим, щедро приправленим зеленню.
Інгредієнти
яловичина – 1-1,5 кг на кістки | |
картопля – 5-6 штук середнього розміру | |
цибуля – 1 штука | |
часник – 3-4 зубчики | |
морква – 5-6 штук середнього розміру | |
томат – 2 штуки | |
кріп – 1 пучок для прикраси | |
петрушка – 1 пучок для прикраси | |
мелений коріандр – 1 щіпка за смаком | |
хмелі-сунелі – 1 щіпка за смаком | |
чорний перець – 1 щіпка за смаком | |
сіль – 1 ст. ложка за смаком | |
лавровий лист – 1 штука |