Хрусткі бутерброди – швейцарські кростіні з смаженими грибами і сиром
Інгредієнти
багет – частина | |
печериці – 100 грам | |
швейцарського вершкового сиру – 50 грам | |
прянощі – за бажанням |
Як приготувати Швейцарські кростіні з грибами і сиром
Хрустка закуска, яку рекомендуємо подати гостям – це швейцарські кростіні. З їх приготуванням впоратися навіть початківець кулінар.
Покроковий рецепт
1. Очистіть гриби наріжте скибочками.
2. Прогрійте духовку до 200 градусів.
3. Багет наріжте скибочками, обсмажте до рум’яності.
4. На сковороді з олією обсмажте гриби. Викладіть начинку з грибів на кожен шматочок багета.
5. Розташуйте зверху вершковий сир і відправте кростіні на 3 хвилини в духову шафу.
6. До столу подавайте в охолодженому вигляді.