Беремо необхідні інгредієнти. В моєму випадку фарш заздалегідь підготовлений з використанням блендера з невеликої купки. Ви можете використовувати заздалегідь підготовлений фарш або покупної на Ваш розсуд.
Очищаємо цибулю, перебиваємо в блендері.
Прибираємо скоринки хліба, в чашу блендера додаємо тільки м’якуш. Підігріваємо молоко, заливаємо в чашу, даємо хвилину розм’якнути і перебиваємо отриману масу.
Фарш солимо і перчимо за смаком, за бажанням додаємо улюблені приправи.
Змішуємо фарш і отриману масу. Завдяки такій консистенції наші котлетки виявляться соковитими і м’якими.
Обсмажуємо котлети з двох сторін на сковороді з додаванням соняшникової олії. При бажанні можна трохи протушкувати, додавши на сковороду в кінці смаження трохи кип’яченої води.
Готові котлети подавати з улюбленим гарніром або салатом. Приємного апетиту!