Швидкі малосольні огірки

Швидкі малосольні огірки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Огірки вимийте і замочіть їх у холодній воді на 1-2 години, завдяки чому вони вийдуть більш хрусткими (Так можна робити завжди, не тільки в цьому рецепті!). Потім дістаньте овочі з води і відріжте хвости з двох сторін. Якщо ви використовуєте великі огірки, краще розріжте їх навпіл або на частині.

Помістіть оброблені огірочки в глибоку чашу.

Тепер підготуйте прянощі…Почистіть часник. Помийте кріп (я беру з парасольками, мені здається, так виходять огірки більш запашні).

Додайте часник і зелень до овочів. Якщо ви бажаєте отримати більш виражений смак часнику, пропустіть його через прес. Додайте перець горошок.

1 столову ложку солі залити гарячою водою. Перемішати, щоб сіль розчинилася. Залити отриманою солоною водою огірочки з прянощами.

Поставити вантаж (покласти зверху тарілку і що-небудь важке на тарілку, щоб вміст трохи придавило) і поставити маринуватися на ніч у прохолодне місце.

По закінченні часу огірки просолились. Можна подавати малосольні огірочки до столу. Приємного апетиту!