Підготувати всі інгредієнти для супу. Очистити моркву, картоплю і цибулю. Гарненько вимити овочі. Пельмені дістати з морозильної камери перед приготуванням страви.
Картопля нашаткувати кубиками середніх розмірів.
Моркву нарізати четвертинками, дрібно нарубати половинку цибулини.
Залити овочі водою і відправити каструлю на вогонь. Додати сіль і перець за смаком.
Пельмені додати за 7 хвилин до закінчення приготування страви. Коли пельмені спливуть, додати свіжоморожену або свіжу петрушку, прованські трави і зняти страву з вогню.
Швидке блюдо всього за півгодини готово. Подавати страву відразу ж гарячим, щоб пельмені не втратили свою форму і не розварилися. Можна додати до супчику ложку сметани. Смачного!