Включаємо духовку на 190 градусів. Поки вона нагрівається, зробимо сирну масу для запікання. Кладемо сир в чашу блендера і розбиваємо зерна.
Далі додаємо цукор і банан, можна додати ванілін. Збиваємо в крем.
Яйця додаємо в самому кінці. Це робиться для того, щоб сир добре взбился, щоб не залишилося маленьких зерняток і грудочок. І краще всього по одному. І знову ж збиваємо в рідкий крем. Залишаємо поки що.
Далі очищаємо яблука від шкірки, ріжемо на дольки і розкладаємо по дну форми. За бажанням посипаємо корицею.
Заливаємо зверху сирною масою і ставимо в духовку на 45 хвилин, поки не з’явиться легка рум’яна кірочка. Залишаємо на деякий час ще в духовці. Чекаємо поки охолоне, і можна їсти.
Дуже смачно рясно поливати зверху сметаною і їсти з чаєм. Приємного апетиту!