Сирна запіканка з яблуками і вівсянкою

Сирна запіканка з яблуками і вівсянкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Спочатку потрібно приготувати основу для пирога. Для цього спочатку треба перемолоти вівсянку в борошно (можна купити готову). З фініків видалити кісточки і замочити в окропі на пару хвилин, щоб вони стали м’якшими. В чаші комбайна змішати вівсяне борошно, 1 яйце, фініки і 80 мл йогурту.


2. Готове тісто вилити у змащену рослинним маслом форму і запекти при 180 градусах 10 хвилин. Потрібно, щоб тісто трохи схопилося.

3. Поки печеться тісто готуємо начинку. Яблука помити, очистити і видалити серцевину і нарізати тонкими скибочками. Я відразу розділила на дві рівні частини.


4. В чаші комбайна змішати, сир, яйця, мед, корицю і 70 мл йогурту.


5. Дістати тісто з духовки. Зверху викласти половину яблук, вилити половину сирної маси.


6. Потім ще один стій яблук, і знову шар сирної маси.

7. Запекти в духовці ще 25-30 хвилин.