Інгредієнти
Сир – 200 г | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Борошно – 270 г (приблизно) | |
Маргарин для випічки – 200 г | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Цукор – 100 г (для посипки) |
Покроковий рецепт
Маргарин порубати на шматочки, змішати з борошном.
Білок одного яйця відокремити від жовтка. Білок прибрати в холодильник. В борошняну суміш додати сир, 1 ціле яйце і 1 жовток, розпушувач, швидко замісити тісто.
Тісто розкачати ковбаскою. Нарізати її на частини (виходить близько 20 частин).
Розкачати гуртки, посипати цукром.
Скласти навпіл, посипати цукром.
Ще раз складіть навпіл. Всі «черепашки» викласти на пергаментний папір. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 С 15 хвилин.
Поки печиво випікається яєчний білок збити в міцну піну. Через 15 хвилин печиво вийняти з духовки, на кожну викласти по 1 ч л. білка, посипати цукром (можна прикрасити горішком або родзинками), поставити назад в духовку випікатися ще на 10-15 хвилин, збавивши температуру до 160 С (якщо печиво почне зверху горіти, накрийте його папером для випічки).
Приємного апетиту!