Сирні кекси зі шпинатом і морквою

Сирні кекси зі шпинатом і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ці апетитні кекси будуть прекрасним доповненням як до чаю, так і до курячого бульйону.

Покроковий рецепт


Моркву чистимо, ріжемо на невеликі шматочки і подрібнюємо в блендері.


Розморожений Шпинат або свіжий потрібно порізати і помістити в блендер до моркви.
У нас повинна вийти ось така суміш.



Сир і яйця також викладаємо в блендер до моркви і шпинату.
Необхідно перемолоти всі складові до однорідної консистенції, але так, щоб деякі дрібні вкраплення моркви все ж були видні.
Приблизно так, як у мене на фото.



До отриманої суміші-тесту необхідно додати одну столову ложку гречаної (або пшеничної) борошна і ще раз все добре перемішати.

Тепер розливаємо наше тісто по формочках. Тут краще, щоб вони були силіконовими.
І поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку.
Обов’язково стежте за тим, щоб кекси і пропеклися, але і не висохли.
Приблизний час запікання півгодини. Але, знову ж – духовки у всіх різні, тому стежте уважно.


Виймаємо кекси з духовки і з формочок (попередньо давши їм трохи охолонути).
Смачні і незвичайні готові кекси.
Їжте їх просто так або з першою стравою замість хліба!