Для приготування сирного десерту необхідно взяти відповідний сир. Жирність його не повинна перевищувати 20%. Якщо він буде більш жирний, то твороные крупинки почнуть танути і обсмажити таке тісто не вийде.
Отже, нежирний сир додаємо цукор і растераем його. Додаємо два яйця і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Наступним йде варенець. Премешиваем всі разом.
Далі додаємо борошно і соду, яку гасимо оцтом. Вимішуємо тісто. Воно буде липнути до рук, але є можливість сформувати ковбаски.
На тарілку з борошном кладемо шматочок тіста, формуємо довгу паличку. Викладаємо палички на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові палички викладаємо на паперову серветку, для того, щоб прибрати надлишки масла.
З пергаментного паперу робимо конвертик. У нього викладаємо сирні палички.Посипаємо їх цукровою пудрою. Страва готова!Подаємо палички з варенням або сметаною.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!