Сирний десерт з черешнею

Сирний десерт з черешнею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Підготувати круглу форму для десерту. Черешню промити, видалити кісточки. На дно посуду розкласти по кілька ягід черешні.

2. Решту черешні перетерти в пюре.

3. Замочити желатин на 30-40 хвилин. 1 столову ложку желатину залишити на черешню. Залишився желатин розчинити.


4. Сир з йогуртом і цукром збити блендером в однорідну масу і ввести розтоплений желатин.

5. Залити у форму. Поставити в холодильник до застигання маси. Не обов’язково чекати повного застигання, досить того, щоб маса схопилася так, щоб можна було на неї вилити наступний шар.

6. А наступний шар у нас черешневий – ложку відкладеного желатину розтопити і ввести в черешневе пюре. Дістати форму з холодильника і залити зверху. Знову повернути в холодильник до повного застигання.


7. При подачі акуратно відокремити десерт від форми і викласти на плоску тарілку.