Даний рецепт порадує вас і ваших близьких своєю простотою і незвичайним смаком,який неодмінно запам’ятається вам.
Інгредієнти
Борошно – 200 р. | |
Яйця – 4 шт. | |
Вершкове масло – 100 р. | |
Сир – Одна упаковка(200 г) | |
Черплодная горобина – 250 р. | |
Манка – 2 ст. л | |
Сіль – Щіпка | |
Цукор(у мене фруктоза) – 80 р.+ 3 ст. л. Для меренги |
Меренга-збиті до стійкої піни білки.
Вона додасть страві неповторний смак і зовнішній вигляд.
Покроковий рецепт
Просіяне борошно змішати з холодним вершковим маслом і перетерти в дрібну крихту. Додати яйце,замісити гладке тісто.
Перемістити тісто у форму і розподілити рівномірному по дну,сформувавши бортики.Проколоти вилкою в декількох місцях і прибрати в холодне місце (я прибирала на балкон взимку) на півгодини.
Для начинки збиваємо сир і жовтки,додаємо фруктозу (або цукор), манку і знову збиваємо.
Подрібнити в блендері чорноплідну горобину,додати до сиру і знову збити блендером.
Дістати тісто,розподілити начинку рівним шаром і прибрати в духовку,розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
У білки додати сіль і збити до піків (стійких), додати фруктозу (цукор), продовжуючи збивати до гладкості.
Пиріг вийняти з духовки,розподілити білки.зробивши візерунки кінцем ложки (іншого столового приладу). Пиріг знову прибрати в духовку на 20 хвилин (при тих же 180 градусах до золотистого кольору меренги(нашого білка). Вийняти,остудись в прохолодному місці (у мене це був балкон) кілька годин і подавати до столу.
Приємного апетиту!