Головний додатковий інгредієнт – кукурудза, вона додасть салату яскравості і зробить його ще більш смачним.
Інгредієнти
Ковбаса полукопч. – 200 гр. | |
Кукурудза – 400 гр. | |
Сир ковбасний – 200 гр. | |
Морква свіжа – 1-2 шт. | |
Часник – 1-2 головки | |
Сухарі житні – 1 пачка | |
Майонез – 2 ст. л. Для заправки |
Уявляю вашій увазі одну з варіацій салату “Андріївський”. Салат виходить ситним та смачним! Ще він дуже простий у приготуванні, чим ще більше мені подобається. Якщо Вам потрібно здивувати гостей, а часу на підготовку небагато – це ваш варіант.
Покроковий рецепт
Моркву миємо, чистимо і тремо на крупній тертці в салатницю або велику миску.
Ковбасу ріжемо маленькими кубиками і додаємо в морквину. Часник тремо на тертці або пропускаємо через часникодавку. Додаємо в салатник.
Сир тремо на крупній тертці. Відкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо рідину з банки кукурудзи і висипаємо в салатник.
Все це заправляємо майонезом і перемішуємо.
Сухарики додаємо в самому кінці і просто зверху посипаємо наш салат як прикраса. Заздалегідь перемішувати салат з сухариками не варто, інакше вони швидко розмокнуть.
Ситний і смачний салат готовий! Приємного апетиту!