Сирний суп з грибами

Сирний суп з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити куряче філе зі спеціями ялівцю, коріандру і кмину, сіллю і перцем. Дати охолонути, потім розділити на волокна. Закинути м’ясо назад в бульйон і поставити варитися.

Почистити картоплю і моркву. Нарізати великими кубиками картоплю, моркву трохи дрібніше. Додати овочі до бульйону з куркою.

Нарізати великими скибочками гриби. Якщо використовуєте печериці – відправляйте в обжарку сирими. Якщо як і я, використовуєте лісові гриби – маслюки або білі, заздалегідь відваріть їх введенні зі спеціями до готовності, близько сорока хвилин. З замороженими грибами варто вчинити так само.

Обсмажити гриби на вершковому маслі до рум’яного кольору. За бажанням, додати до грибів половинку цибулини. Обсмажені гриби додати до киплячого супу.

Нарізати тоненькими слайсами вершковий плавлений сир, нашаткувати половинку цибулини і зелень. Коли картопля повністю звариться, додати сир до супу, ретельно розчинити його в бульйоні. Також додати нарізану цибулю. Коли страва приготується, додати зелень і зняти з вогню. Дати супу настоятися близько десяти хвилин.

Подавати суп гарячим з булочками або хлібцем до столу. Приємного апетиту!