Часу на готування 20 хвилин, а задоволення на весь ранок!
Інгредієнти
Сир – 250 гр. | |
Курячі яйця – 1 шт. | |
Цукор – 3 ст. л. | |
Манна крупа – 4 ст. л. | |
Пшеничне борошно для панірування |
Сирники відмінне блюдо для сніданку вихідного дня. На приготування ви витратите дуже мало часу. Дуже просто і дуже смачно! Їсти їх можна з чим завгодно: сметана, згущене молоко, варення.
Покроковий рецепт
Сир висипати в глибоку миску, розім’яти ложкою грудочки.
Розбити в сир яйця, ретельно все перемішати.
Всипати в сир цукор і манну крупу, знову все перемішати.
Насипати на обробну дошку пшеничного борошна, сформувати сирники, обвалюючи в борошні.
Розігріти сковороду з соняшниковою олією, зробити середній вогонь, викласти сирники. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Остудити сирники, якщо додали надто багато масла, то можна викласти їх на серветку, щоб скло зайве. Сирники повинні вийти з хрусткою скоринкою, а всередині м’які.