Сирники на сковороді

Сирники на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирники – це завжди смачний і корисний десерт до чаю. Готується просто, швидко, а головне що сирники підійдуть навіть для тих, хто на дієті, так як вони малокалорійні.

Покроковий рецепт


Для приготування сирників нам знадобиться будь-який сир або сирна маса. Цукор, ванільний цукор, сода, щіпка солі, борошно і яйця.

Для початку викладіть сир в миску, додайте в сир три яйця.

Далі, додайте до сиру і яйця, 2 столові ложки цукру, і одні пакетик (5 грам) ванільного цукру, щіпку солі, 1 чайну ложку соди.

Далі, треба все дуже добре перемішати, щоб цукор майже розчинився в сирі, і маса придбала красивий жовтий колір.


Потім додаємо до сирної маси борошно, поступово, весь час ретельно перемішуючи, так щоб в результаті тісто вийшло ніжне і м’яке. При ліпленні повинно трохи липнути до рук.

Тісто має вийде ось таке:

Потім потрібно розділити тісто на однакові кульки, попередньо змастивши руки борошном. У мене вийшло 9 однакових кульок, потім кульки потрібно трохи прим’яти.

Далі обсмажуємо наші коржі на сковорідці на соняшниковій олії. Вогонь повинен бути середній, ближче до невеликого, щоб сирники добре просмажаться. Не кладіть сирники на сковорідку занадто близько, так як вони дуже збільшуються в розмірі.

Дати сирників трохи охолонути, посипати цукровою пудрою, прикрасити будь-якими ягодами, і можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!!!