Сирники з гречаного борошна зі смородиною

Сирники з гречаного борошна зі смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



1. Кладемо сир в миску, потім розбиваємо туди яйце. Ретельно перемішуємо столовою ложкою.

2. Після цього додаємо сипучі продукти: дрібку солі, цукор, манку. Також акуратно перемішуємо.



3. В отриману масу кладемо смородину. Якщо вона у вас заморожена, так навіть краще, тому що при розмішуванні ягоди не лопаються. Тільки не переборщіть з ними, інакше ягоди будуть підгоряти на сковорідці.


4. Тісто готове, тепер приступаємо до ліплення сирників. Набираємо столову ложку тесту і починаємо вылепливать випуклі кружечки. Потім обвалюємо сирник у гречаної борошні з обох сторін. Можна використати і звичайну муку, але тоді її буде потрібно трохи більше.

5. Включаємо плиту і обсмажуємо сирники на розігрітій сковорідці до золотистого кольору. Часом підливаємо рослинне масло, щоб не підгоріли. Сирники з гречаного борошна виходять темніше, ніж з пшеничного борошна, це нормально.

6. Подаємо сирні сирники до столу. Приємного апетиту!