Підготувати продукти:
борошно пшеничне – просіяти;
родзинки – замочити в гарячій воді на 5 хв;
Беремо глибоку миску, для замески тіста, викладаємо сир з пачок, розминаємо його ретельно виделкою.
У просіяне пшеничне борошно, додаємо розпушувач тіста.
Потім, в розім’яту сир, кладемо сіль, цукор, яйце, сметану, ванілін, а також родзинки, добре перемішуємо.
В отриману масу, всипаємо борошно з розпушувачем, замішуємо тісто, беремо деко або форму для запікання, застеляємо пергаментним папером, змащуємо її рослинним маслом. руки змочуємо водою і формуємо сирники, викладаємо , запікаємо за 15 хв з кожної сторони, при температурі 170 – 180 градусів.
Готові сирники, подаємо з малиновим варенням чи сметаною, приємного апетиту!