Сирно-бананове морозиво

Сирно-бананове морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Сирно-бананове морозиво

Малокалорийное сирне морозиво зі стиглими бананами рекомендується готувати з м’якого і знежиреного сиру, який повинен бути дуже свіжим.

Інгредієнти:

– вершки (160 мл);

– кислота лимонна (одна щіпка);

– великі зрілі банани (дві штуки);

– знежирений сир (380 г);

– ванільний порошок (половина пакетика);

– тростинний цукор-пісок (68 м);

– охолоджені яєчні білки сирі (дві штуки).

Насипати цукровий пісок в миску, додати лимонну кислоту і порошковий ванілін, перемішати, після в невелику каструлю відправити охолоджені білки, збити міксером, додати цукор з іншими сипучими компонентами. Поставити посуд зі збитими білками на водяну баню, продовжити процес збивання білкової суміші ще кілька хвилин. Збивати білки до того моменту, поки вони не перетворяться в однорідну, пружну і гладку масу, потім прибрати їх з водяної бані, продовжити процес збивання ще дві хвилини.

Нарізати шматками очищені банани, додати сир, влити вершки збити ці інгредієнти до однорідності блендером, перекласти сирно-бананову масу в контейнер, додати білкову суміш, перемішати.

Закрити контейнер кришкою з сирно-банановим морозивом, і дати йому постояти в морозильній камері дві години.

По закінченні вищевказаного часу перекласти приготоване сирно-бананове морозиво в порційні широкі стаканчики, прикрасити свіжими ягодами, потім подавати до столу.