Сирно-яблучні міні-рогалики

Сирно-яблучні міні-рогалики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

розсипчасті і ніжні рогалики для дітей і дорослих

Інгредієнти

Сир – 1 упаковка (200 г)
Борошно – 2 ст. з гіркою
Вершкове масло (маргарин) – ½ пачки
Кефір – 5-7 ст. л.
Яблуко – 1 – 2 шт. в залежності від кількості отриманого тесту
Ванілін, розпушувач – по пачці
Цукор – 3 ст. л.
кориця – для смаку

Як приготувати Сирно-яблучні міні-рогалики

Ніжні, розсипчасті, з чудовим сирно-яблучним смаком міні-рогалики дуже сподобаються і дітям, і дорослим. Готувати їх одне задоволення: тісто виходить м’яким, податливим, не липне до рук і поверхні столу. З випічкою впорається навіть недосвідчена господиня.

Покроковий рецепт

1. Збираємо необхідні інгредієнти: масло повинне бути трохи зігрітою, яблуко моєму.

2. Ретельно розтираємо виделкою в мисці сирну масу з маслом.

3. Міксером доводимо масу до однорідності, вливаємо кефір, додаємо ванілін.

4. Засипаємо цукор, продовжуючи збивати. Повинна вийти кремоподібна текстура


5. Акуратно всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. При відсутності розпушувача можна скористатися лимонною кислотою або харчовою содою з оцтом.

6. Вимішуємо тісто, ставимо в холод на півгодини.


7. Тісто ще раз вимішуємо. Розгортаємо в коло, розрізаємо, як показано на фото.


8. На кожен сектор викладаємо яблучну часточку, присипаємо невеликою кількістю цукру, кориці. Скачуємо рогалики.


9. Викладаємо готові міні-рогалики на пергамент і в духовку. Запікаємо 15 – 20 хвилин при 210 градусах. Перед сервіровкою засипаємо цукровою пудрою.