Ситна вівсяна каша

Ситна вівсяна каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для вівсяної каші. Будь-які горіхи, в тому числі і волоські, потрібно замочувати перед вживанням, хоча б на пару годин, а краще всього залишити горішки в теплій воді на ніч. Вівсяні пластівці використовувати якісні, не швидкого приготування.

Трохи промити вівсяні пластівці водою, щоб у страві не попалася лушпиння вівса або неякісні скибочки пластівців. Залити вівсянку водою або молоком, дивлячись який варіант ви любите і яку кашу хочете – більш або менш калорійну.

Варити кашу до приготування. Додати щіпку солі.

Коли каша трохи настоїться, набухне і трохи охолоне – додати мед або цукор, і замочені горішки. Можна додавати родзинки, мак і шматочки фруктів, можна заправити кашу вершковим маслом.

Подавайте кашу з чаєм, кавою або йогуртом до столу. Корисний, смачний і дуже ситний сніданок готовий, приємного апетиту!