Ситний омлет з домашніми пельменями

Ситний омлет з домашніми пельменями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, відварені пельмені відразу відправляємо підсмажуватися на сковороду в розігріту олію. Паралельно займемося приготуванням яєчної заливки для омлету. У миску розбиваємо пару курячих яєць.

Додаємо до них порцію майонезу. Можна даний продукт замінити сметаною.

Приправляємо спеціями, ми ще підсипали до інгредієнтів сушеної зелені.

Віночком збиваємо компоненти яєчної суміші до отримання однорідної маси.

Наші пельмені на сковороді підсмажилися.

До них вливаємо вийшла у нас яєчну масу.

Сковороду накриваємо кришкою, тушкуємо вміст до схоплювання яєць і одержання омлету.

Смачне блюдо з яєць і пельменів готово! Всім приємного перекусу!