Ситний салат з копченою ковбасою і сиром

Ситний салат з копченою ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Потрібні продукти для салату підготовлені, приступаємо до їх нарізці на обробній дошці. Почати можна, в принципі, з будь-якого продукту. Нарізаємо ковбасу спочатку на кільця, а потім навскоси подрібнюємо їх у формі соломки. Нарізку з копченої ковбаси перекладаємо в миску.

Промиваємо свіжий огірок. Якщо у нього не гірчить кожурка, то її зрізати не потрібно. Подрібнюємо огірок так само, як і ковбасу, тобто соломкою. Додаємо подрібнений огірочок до ковбасі.

Очищені курячі яйця просто шаткуємо кубиками.

Промиті пір’я зеленої цибулі дрібно нарізаємо.

Сир (він повинен бути твердих сортів) натираємо. Перекладаємо сирну стружку до інгредієнтів в миску.

Залишилося наші подрібнені продуктові компоненти заправити будь-яким майонезом і присмачити сіллю (а також за бажанням – меленим чорним перчиком).

Змішуємо інгредієнти в мисці звичайною ложкою.

Ситний апетитний салат готовий. Подати його до столу можна в загальному відповідному салатнику або розкласти порційно в креманки. Приємного вам перекусу!