Скумбрія, запечена в духовці

Скумбрія, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З скумбрії видалити нутрощі, голову, плавники, хвіст. Попередньо помити овочі: помідори і цибулю порей. Посолити, полити соком одного лимона і дати постояти 10 хвилин. Рибу нарізати на шматочки шириною 1,5-2 див.

Помідори порізати кільцями.

Цибулю порей нарізати шматочками 1,5 див.

запікати 25-30 хв.

Викласти шарами скумбрію чергуючи з помідорами та цибулею пореєм. Посипати чорним перцем і полити оливковою олією. Овочі трохи посолити. Запікати в духовці 25-30 хвилин при температурі 140 градусів.

Запечену скумбрію прикрасити дрібно різаним свіжим перцем і оливками.