Скумбрія, запечена з овочами під сиром

Скумбрія, запечена з овочами під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Красиве, смачне блюдо як для святкового столу, так і для вечері.

Інгредієнти

Скумбрія – 1шт
Заморожені овочі – 150-180грн
Цибуля – 1шт кубиками
Лимонний сік – 1ч.л
Твердий сир – 140-160грн потерти
Вершкове масло – 40г

Як приготувати Скумбрія, запечена з овочами під сиром

Рекомендую приготувати, любителям риби, це дуже смачно.

Покроковий рецепт


Для приготування скумбрії, нам знадобляться такі продукти: Скумбрія цибуля, лимонний сік і сир.


Цибулю порізати кубиками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, додати заморожені овочі (у мене була мексиканська суміш, скільки не пробувала, ця подобається більше всього.) Підсмажити 7 хвилин все разом, посолити, додати лимонний сік, і ще пару хвилин. Начинка готова.
Рибу розрізати, дістати хребет і кісточки.


Покласти у фольгу і зробити у вигляді човника. Викласти на рибу підготовлену суміш. І поставити запікати в духовку на 25минут, при температурі 195 градусів.

Дістати, посипати тертим сиром і знову в духовку на 5-8минут.
Наша рибка готова. Приємного апетиту!