Красиве, смачне блюдо як для святкового столу, так і для вечері.
Інгредієнти
Скумбрія – 1шт | |
Заморожені овочі – 150-180грн | |
Цибуля – 1шт кубиками | |
Лимонний сік – 1ч.л | |
Твердий сир – 140-160грн потерти | |
Вершкове масло – 40г |
Рекомендую приготувати, любителям риби, це дуже смачно.
Покроковий рецепт
Для приготування скумбрії, нам знадобляться такі продукти: Скумбрія цибуля, лимонний сік і сир.
Цибулю порізати кубиками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, додати заморожені овочі (у мене була мексиканська суміш, скільки не пробувала, ця подобається більше всього.) Підсмажити 7 хвилин все разом, посолити, додати лимонний сік, і ще пару хвилин. Начинка готова.
Рибу розрізати, дістати хребет і кісточки.
Покласти у фольгу і зробити у вигляді човника. Викласти на рибу підготовлену суміш. І поставити запікати в духовку на 25минут, при температурі 195 градусів.
Дістати, посипати тертим сиром і знову в духовку на 5-8минут.
Наша рибка готова. Приємного апетиту!