Смачна начинка для млинців з рису і грибів

Смачна начинка для млинців з рису і грибів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

По своєму коханому рецептом печемо тонкі млинці. Можна скористатися вподобаним рецептом з нашого сайту. Готові блиночки складаємо сопкою і приступаємо до приготування начинки.

Цибуля перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо. Цибульну нарізку відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Цибуля періодично перемішуємо.

Мариновані гриби нарізаємо шматочками. Промиваємо, віджимаємо. Викладаємо на сковороду до цибулі. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом.

Готовий відварений рис викладаємо в миску.

Додаємо до рису обжарку з грибів і цибулі. Перемішуємо. Начинка для млинців готова.

Приступаємо до фарширування млинців. Викладаємо начинку на одну сторону млинця і звертаємо його конвертиком

Пригощайте на здоров’я!