По своєму коханому рецептом печемо тонкі млинці. Можна скористатися вподобаним рецептом з нашого сайту. Готові блиночки складаємо сопкою і приступаємо до приготування начинки.
Цибуля перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо. Цибульну нарізку відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Цибуля періодично перемішуємо.
Мариновані гриби нарізаємо шматочками. Промиваємо, віджимаємо. Викладаємо на сковороду до цибулі. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом.
Готовий відварений рис викладаємо в миску.
Додаємо до рису обжарку з грибів і цибулі. Перемішуємо. Начинка для млинців готова.
Приступаємо до фарширування млинців. Викладаємо начинку на одну сторону млинця і звертаємо його конвертиком
Пригощайте на здоров’я!